Ny markedskoordinator godt igang

Til den nyopprettede stillingen Markedskoordinator, som ble utlyst på forsommeren, er Beate Palmgren Johannesen fra Sandefjord ansatt. Hun har i løpet av kort tid kommet raskt igang med markedsarbeidet i Larvik Havn KF.

I forbindelse med at en medarbeider gikk av med pensjon, ble denne kontorstillingen omgjort til en markedskoordinator, med oppgaver innenfor markedsføring og kommunikasjon, kundepleie og koordinering av interne prosesser og funksjoner. Det er en bevisst satsing for Larvik Havn KF å styrke den utadrettede virksomheten i form av eksempelvis omdømmebygging, kommunikasjon og salgs- og markedsaktiviteter.

Nyansatt Beate Palmgren Johannesen er 32 år og bosatt i Sandefjord. Hun er utdannet Diplommarkedsfører med spesialisering i logistikk fra BI. De siste årene har jun jobbet ved BK Vestfold Media med markedsføring og kommunikasjon, som produktsjef. Har også erfaring som markedskoordinator fra Klaveness Skofabrikk.

Vi ønsker Beate, som allerede har vært på plass en drøy måneds tid, hjertelig velkommen til det gode kollegiale samarbeidet i Larvik Havn KF og er glad for å ha henne med i teamet!

24.11.10 Knut Jørgen Heum (tekst). Foto: Privat
 

LARVIK HAVN KF

Havnegata 5, 3263 Larvik
Postboks 246, 3251 Larvik

Telefon: (+47) 33 16 57 50
e-post: post@larvik.havn.no


 

UN/LOCODE:
NOLAR

Posisjon (Revet):

59° 2'25''N  (59.04028 Lat)
10° 2'50''E  (10.04722 Long)