Thomas og Harald i Larvik Havn

TV2-programmet "Senkveld" med Thomas Numme og Harald Rønneberg gjorde nylig opptak i Indre Havn. Bakgrunnen var innspilling av "Camp Senkveld"-episodene for kommende høst.

På sensommeren i år har TV2s produksjonsteam for Senkveld-redaksjonen gjort opptak til "Camp Senkveld", som er en del av fredagsprogrammet "Senkveld", i Larvik-området. Over en periode på ti dager har et utvalg kjendiser vært samlet i Larvik og Stavern. Deltakerne har blant annet gjennomført ulike dueller og øvelser av varierende vanskelighetsgrad, og på de to lagene finner vi kjente personer som Susann Goksør Bjerkrheim, Lisa Stokke, Jenny Skavlan og Øyvind Mund, for å nevne noen.

Sist fredag ble "Ta Sjansen", et konsept som vi kjenner fra Holmenkollen fra tidligere år, arrangert i Indre Havn, Larvik. Her skulle de to gruppene "Team Harald" og "Team Thomas" blant annet manøvrere en farkost ned et unnarenn - lokalt bygget av Ambulansetjenesten i Larvik. Også en 40-meters bølgeformet flytebrygge måtte forseres med tandemsykkel.

Over 2.000 mennesker fulgte ifølge lokalavisen arrangementet (som ble etterfulgt av en lokal konkurranse når TV-kameraene var slått av), men av hensyn til TV-programmet avsløres ikke hvem som vant konkurransen...

Larvik Havn KF deltok med flere ansatte for å hjelpe til med gjennomføringen av det omfattende, men svært morsomme, arrangementet.

Bilder fra "Ta Sjansen"-konkurransen (copyright: Larvik Havn KF):

 


Innspillingen av "Senkveld" avsluttes for øvrig 18.august med en storstilt finale ved kulturhuset Bølgen. Da skal deltakerne gjennom et sceneshow og gjøre noe de ikke har gjort før.

Det er første gang i seriens historie at flere av konkurransene har vært åpne for publikum og innspillingsdagene har vært veldig god markedsføring av Larvik-distriktet.

Resultatet av det hele blir sendt på TV2 i løpet av en periode på 14 fredager i høst.

17.08.10 Knut Jørgen Heum (tekst og foto).

Kilde: Østlands-Posten

 

LARVIK HAVN KF

Havnegata 5, 3263 Larvik
Postboks 246, 3251 Larvik

Telefon: (+47) 33 16 57 50
e-post: post@larvik.havn.no


 

UN/LOCODE:
NOLAR

Posisjon (Revet):

59° 2'25''N  (59.04028 Lat)
10° 2'50''E  (10.04722 Long)