VELG SJØVEIEN

Aktørene innen sjøtransport har samlet seg for å gjøre det mer attraktivt for deg å transportere varene dine til sjøs. Tirsdag 25. september arrangeres konferansen her i Larvik!

Kampanjen Velg sjøveien starter i Narvik i dag 10. mai.

Når du sender varene dine sjøveien, er det et velfungerende samarbeid mellom havner, rederier og speditører som gjør at du får varene levert til avtalt tid og sted. Nå har alle disse aktørene gått sammen om en felles markedsføringskampanje.

Du kan følge kampanjen på www.velgsjøveien.no, på Facebook og på
Twitter @sjovei.


Hva dreier det seg om?

Unike behov
Vi som jobber med sjøtransport vet at du har unike logistikkutfordringer og at vårt tilbud må tilpasses dine behov. Derfor har vi som jobber med sjøtransport gått sammen om kampanjen ”Velg sjøveien”. Vi vil bokstavelig talt reise kysten rundt for å høre hvordan vi kan gjøre det mer attraktivt for deg å frakte dine varer til sjøs.

Fagkonferanser
Vi skal arrangere logistikkonferanser i 15 ulike havner fra mai til oktober. Her vil du høre erfaringer fra bedrifter i din region som benytter sjøtransport allerede. Du vil også få møte rederier og speditører som kan bidra til å løse akkurat ditt logistikkbehov. I tillegg vil du møte kolleger som er opptatt av akkurat det samme som deg – god logistikk.

Ønsker innspill
Vi som jobber med sjøtransport til daglig, vet at sjøveien har mange fordeler. Det er rimelig, pålitelig og miljøvennlig transport av varer. Vi ønsker imidlertid å gi deg et enda bedre tilbud enn vi gjør i dag. Derfor håper vi du kommer på en av konferansene våre og hjelper oss å forstå hva som skal til for at akkurat du skal velge sjøveien for dine varer.

Felles interesser
Både i Europa og her hjemme i Norge har myndighetene en målsetting om at mer gods skal fraktes på sjøen fordi det er mer miljøvennlig enn landeveien. Vi er overbeviste om at bedriftene og samfunnet har felles interesser på dette området: Mer gods bør gå sjøveien. Det blir billigere for vareeier og bedre for miljøet.Oppdatert 25.09.12:
Tirsdag 25. september 2012 ble konferansen arrangert i Larvik! Se link her

 

LARVIK HAVN KF

Havnegata 5, 3263 Larvik
Postboks 246, 3251 Larvik

Telefon: (+47) 33 16 57 50
e-post: post@larvik.havn.no


 

UN/LOCODE:
NOLAR

Posisjon (Revet):

59° 2'25''N  (59.04028 Lat)
10° 2'50''E  (10.04722 Long)